C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Kalau aku seorang lelaki
Isnin, 12 Mac 2012 • 12:51 PG • 0 comments
Kalau aku seorang lelaki, aku patut ada tujuan hidup. baru hidup dikelilingi perempuan. tapi aku tak nak jadi playboy

- Kalau aku seorang lelaki, aku takkan ikut apa kawan kata. kawan kata, kau pukul dia aku belanja kau iPhone. mcm bodoh!

- Kalau aku seorang lelaki, aku cuba berfikiran matang. Lelaki tak matang act macam orang bodoh.

- Kalau aku seorang lelaki, aku nak belajar pandai pandai. baru boleh jamin kehidupan bila dah ada keluarga sendiri.

- Kalau aku seorang lelaki, aku takkan tinggikan suara aku bila ada awek lalu lepastu gelak macam suara dia yang paling sedap dekat dunia. sangat sangat disgusting.

- Kalau aku seorang lelaki, aku takkan cakap dekat perempuan "aWuck niEy cOmboWnk arHhh" (hoi nak mati ke dengan tulisan tak jelas macam tu!?) membuatkan aku lagi menyampah tahap abah nak kawan.

- Kalau aku seorang lelaki, aku takkan cerita gebang. depan cakap lain belakang cakap lain. berlagak lebih

- Kalau aku seorang lelaki, aku takkan merempit. bunyi remp motor sekuat apapun tak nak. macam orang tak guna tau tak.

- Kalau aku seorang lelaki, aku berdoa perempuan macam bidadari datang dekat aku. hahahahah

- Kalau aku seorang lelaki, aku takkan hina perempuan. bukan ke kau hina spesies mak/bini/awek kau jugak?

- Kalau aku seorang lelaki, aku takkan bajet handsome. kalau lalat hinggap atas kepala kan dah malu.

- Kalau aku seorang lelaki, aku takkan download filem lucah pastu letak pulak dalam handphone. super duper bodoh dan gila seks. menyampah

- Kalau aku seorang lelaki, aku takkan berlagak macam Justin Bieber. Nak belanja awek makan pun pinjam jiran, lagi nak beli supra.

- Kalau aku seorang lelaki, aku taknak jadi hot. Nanti ramai perempuan add sebab nak tumpang hot dan dapat title "aku-couple-dengan-budak-hot". Lepastu drama rebut merebut antara gadis mula. alaa takut nak dengar ending dia apa jadi. mesti sorang akan mati. hm pengaruh cerita hindustan.

- Kalau aku seorang lelaki, aku nak jadi yang baik tapi bukan skema. baik skema dengan baik tak skema ada beza. hehehe

- Kalau aku seorang lelaki, aku takkan merokok sebab nanti mulut busuk bibir busuk jantung busuk. ah seluruh hiduplah busuk! mati kebusukan lah kau

- Kalau aku seorang lelaki, aku takkan tangkap gambar pakai helmet punya visor tinted nampak muka orang depan siap sticker arai lah apache lagi. ini benar benar scaryyyy.

- Kalau aku seorang lelaki, aku nak mati kerana Allah, aku nak mati kerana selamatkan ibu bapa aku, aku nak mati sebab protect isteri aku :')




PASTFUTURE
MY WORDS;

Assalamualaikum hai, i'm Fattin Nurain. 12/05/1997.Malaysia. Muslim

MyHeart;


" IloveYou!! 23/03/2013 "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Be mine
  • Happy 2 weeks .
  • kawan , aku rindu kau teramat :\
  • si dia berubah :\
  • Happy birthday Muhd Ashraff
  • special gift for me :>
  • Hi , soley soley~~
  • Perasaan tak boleh dikawal
  • cinta sejati dalam islam
  • KISAH SEORANG KRISTIAN MASUK ISLAM